Buitenland-studeren

Over ons team en onze werkwijze

Sinds 2005 helpt Weg-Wijs vele jonge mensen op weg naar een onvergetelijke ervaring in het buitenland. We weten, dat onze persoonlijke benadering jou en ons de grootste kans op succes biedt. Als je het gevoel hebt, dat dit precies is wat je zoekt, reserveer dan een oriëntatiegesprek bij Weg-Wijs.

We helpen je vervolgens graag met het aanmelden en regelen wat er allemaal te regelen valt bij je buitenlandse avontuur, zodat je met een gerust hart kunt vertrekken naar het buitenland, op naar een avontuur dat je leven zal verrijken.

Met wie heb je het oriëntatiegesprek?

groen Angela Vreedenburgh – Jurrjens
Adviseur, algehele leiding en eigenaresse

In 2005 is Angela Vreedenburgh (BSc Orthopedagogiek) gestart met Weg-Wijs.
Het reizen zit in haar bloed en haar enthousiasme en motivatie om te reizen is aanstekelijk. Zij heeft een aantal jaren in het buitenland gestudeerd en gewoond en haar persoonlijke ervaringen komen een adviesgesprek met jongelui (en hun ouders) ten goede.

Haar belangstelling voor begeleiding bij studiekeuze (in de ruimste zin van het woord) in het buitenland stamt nog uit de middelbare schooltijd van haar kinderen. Haar brede beroepsmatige know how en interesse, en haar jarenlange ervaring met en uitgebreide kennis van studiemogelijkheden in het buitenland zet zij al jaren met plezier (en tot tevredenheid van velen) in om jonge mensen verder te helpen op hun pad.

paarsVeronique Jurgens-Selman
Adviseur en boarding schools

VeroWegWijs16Sinds 2013 is Veronique Jurgens-Selman (MSc Rechten) werkzaam als adviseur bij Weg-Wijs. Veronique heeft jaren in het buitenland gewoond, heeft zeer veel gereisd en is mede door haar kinderen zeer betrokken bij studie en opleiding in het buitenland. Met haar enthousiasme en know how helpt zij veel jongelui (en hun ouders) bij het vinden van een passende opleiding of een geschikte Boarding School.

Angela en Veronique bezoeken regelmatig talenscholen en andere opleidingsinstituten in uiteenlopende landen om de laatste ontwikkelingen te volgen. Zij wonen jaarlijks meerdere congressen bij gericht op het leggen en onderhouden van contacten op onderwijsgebied in het buitenland.

Wie zitten er nog meer in het Weg-Wijs team?

rozeHet Weg-Wijs team
BackOffice, communicatie en financiën

KarinWegWijs2016

Het Weg-Wijs team bestaat verder uit Karin de Regt, die verantwoordelijk is voor de “back-office”.

Met ingang van oktober 2019 is ons team versterkt met Roos Hartstra, die op termijn ook adviesgesprekken zal gaan geven.

Ik wil een afspraak