Taalcursus-in-de-zomer1

Taalcursus in de zomer

In deze zomervakantie zou ik best een paar weken weg willen, even wat anders doen……en intussen mijn Engels, Frans of Spaans wat bijspijkeren.

Dat kan. Vanaf 16 jaar kun je een korte cursus in het buitenland doen om een taal te leren (of je kennis te vergroten) in verschillende landen, eventueel gecombineerd met verschillende activiteiten.

Weg-Wijs adviseert je bij het kiezen van de juiste cursus en organisatie. Je kunt met een gerust hart op weg!

groen Voor beginners & gevorderden, jong & ouder

Ook als je nog op de middelbare school zit kun je al een taalcursus in de zomervakantie volgen. Kies de taal die je graag wilt leren en Weg-Wijs helpt je bij het vinden van een goed instituut en een leuke stad.

Voor jonge studenten die al een hoog niveau hebben. worden cursussen aangeboden met een bijzonder thema (bijv. global Young learners).

Voor de iets oudere studenten bestaan korte speciale vakinhoudelijke programma’s (bijv. op juridisch gebied of in business) ter voorbereiding van een Engelstalige Master. Je kunt je interesses verbreden met een cursus Art & Design maar ook een korte zomercursus Fashion of fotografie doen.

Ik wil meer informatie

 

Direct boeken

paars Taalcursus gecombineerd met speciaal thema

Naast vakinhoudelijke thema’s gericht op een loopbaan, zijn er ook speciale cursussen die je voorbereiden op een verblijf in het buitenland of die focus hebben op een meer recreatieve kant.

Als voorbereiding op een stage of internship in Frankrijk, Spanje of Zuid Amerika kun je in de zomermaanden een korte intensieve cursus Frans of Spaans doen.

Aangezien er steeds weer nieuwe mogelijkheden bij ons bekend worden, kun je je ideeën of vragen altijd met ons bespreken.

paars Voorbereiding op toelating tot een Engelse universiteit

Gedurende de zomermaanden kun je je in Oxford voorbereiden op je inschrijving voor een universitaire studie in de UK (o.a. het schrijven van je essay en het verhogen van je Engelse niveau). Dit kun je het beste doen in de zomer voorafgaande aan je eindexamenjaar.

Bewaren