Het gaat goed met mij! Ik heb een hele fijne tijd gehad op de school die ik via jullie heb geboekt in Sydney. De leraren en het personeel waren heel aardig, ik heb ontzettend leuke vrienden gemaakt uit verschillende landen. Ik heb mijn cursus afgesloten met een CAE certificaat op B level, waar ik ontzettend blij mee ben!

Ik ben wel nog steeds in Australië! Na een hele mooie tijd met mijn ouders, die bij mij op bezoek zijn geweest na mijn examen, ben ik begonnen met backpacken. Ik ga de hele oostkust van Australië doen, de Outback van Alice Springs naar Adelaide en uiteindelijk ga ik nog met 2 Nederlandse vrienden die ik in Sydney heb leren kennen 2 weekjes naar Melbourne!

Nogmaals bedankt voor alles! Ik heb een onvergetelijke tijd in Sydney gehad. Ik heb niet alleen een nieuw diploma op zak, ook ben ik een hele ervaring rijker! Ik vond het zelfs wel lastig om ‘mijn’ stad begin deze maand te moeten verlaten, haha!

Derk-Markslag-Sydney-2018